Vem är jag? | ¯²-» UNDERBARA LIV - & allt därtill

¯²-» UNDERBARA LIV – & allt därtill

Annons

Vem är jag?

Comment from “Välkommen till min nya blogg”:

Hej, vilken härlig blogg du har. Kan du inte skriva ett “presentations inlägg” för oss som inte känner dig, vad du jobbar med,
drömyrke, hur ditt liv ser ut om 5 år, favoritdjur/mat/film etc. Alltid kul med presentations lista.
Kram Sara

Svar: Hej Sara! Absolut kan jag göra det, kul att få en kommentar!

Jag är en tjej på 22 år och jag bor i en by som heter Tomelilla, nere i Skåne (såg att ditt ip-nummer vart från Stockholm). Här bor jag med min pojkvän David. Vi bor i en mysig lägenhet där jag har bott nu i över 3 år. David flyttade in lite efter årsskiftet skulle jag säga.

Jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende här i Tomelilla. Där har jag varit anställd sedan 2011. De första åren var jag bara timanställd så då jobbade jag på kvällar, helger och lov samtidigt som jag gick i gymnasiet. På gymnasiet pluggade jag omvårdnad. En linje jag valde eftersom att mitt framtida yrke ska vara barnmorska, något jag velat bli sedan jag var ca 14/15 år.

Efter studenten jobbade jag först en sommar på BB (där jag blev ännu mer säker på att barnmorska är det rätta yrket för mig) och efter den sommaren fick jag ett vikariat på äldreboendet där jag samtidigt var timanställd. Nu i mars 2016 fick jag en fast anställning på 75% där. Samtidigt pluggar jag just nu upp mitt matte B betyg, vilket är det enda ämnet jag saknar för att sedan kunna plugga vidare till sjuksköterska och sedan till barnmorska.

Favoritdjur – Har inget speciellt, men tänker mig en framtida hund när vi bor i hus.

Favoritfilm – Ömhetsbevis, en klassiker från 1983 med Jack Nicholson.

Favoritmat – Thaimat, utan att tveka! På plats nummer 2 kommer en typisk sommarrätt; grillat kött med pommes, en fräsch sallad och varm beasås.

Favoritkändisar – Julia Roberts, Robert De Niro, Jack Nicholson, Mel Gibson och Mikael Persbrandt!

Om 5 år – Har jag och David förlovat oss och antingen flyttat till en större lägenhet, förhoppningsvis en marklägenhet, eller ett hus. Jag är på god väg med mina studier till att bli barnmorska och vi har antagligen ett barn då.

Det var det ytliga, det praktiska, vad jag gör och planerar att göra. Men vem är jag?
– Jag är en känslig, ömsint, klok och envis person med ett hett temperament. Ibland kan jag verka hård på utsidan, men under ytan lever ett varmt känsloliv. Samtidigt har jag lätt för att visa mina känslor. Jag har aldrig problem med att säga ifrån om jag anser att något är fel och jag står alltid upp för det jag tycker. Jag är en förstående och lojal vän som alltid vill finnas till hands och jag tar mig gärna an en roll som beskyddare. Familj och vänner betyder enormt mycket för mig och mitt största mål här i livet är att ha ett harmoniskt familjeliv med egna barn. Jag tycker om att utvecklas och vill ständigt ha nya mål framför mig i huvudet. Jag älskar att skriva, läsa en bra bok, analysera, visualisera och tänka, inreda och piffa i min lägenhet, prata timvis med mina vänner, bada på äventyrsbad, dra skämt, resa och uppleva nya saker, lyssna på poddar, ha kvalitetstid med mina familjemedlemmar, mysa framför en bra film och vad jag än gör så älskar jag att fotografera det, för att sedan framkalla och sätta in i mina fotoalbum.

Detta var ett riktigt roligt inlägg att skriva och jag hoppas det var lika kul att läsa! Ställ gärna fler frågor =)

14569558_1239549902749728_1155706615_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats