Välkommen till min nya blogg! | ¯²-» UNDERBARA LIV - & allt därtill

¯²-» UNDERBARA LIV – & allt därtill

Annons

Välkommen till min nya blogg!

Hej där!

Trevligt att du hittade hit! På senaste tiden har mitt sug efter att få skriva av mig blivit så pass stort att jag nu till slut valde att öppna upp den här bloggen. Att det kliar i ens fingrar är enbart skönt när man kan få utlopp för det 🙂

Tidigare, eller närmare bestämt för 3 år sedan och bakåt, hade jag en annan blogg på blogg.se. Några av er som hittar hit kanske också läste den? Den är dock lösenordsskyddad för längesedan eftersom desto mer man växer upp och utvecklas, gillar man inte riktigt tanken på att vem som helst kan kolla tillbaka på hur man skrev under den period då man var som mest omogen. Inte särskilt roande, för min del iallafall. Haha!

Därför öppnade jag upp denna nya, fräscha blogg där jag får lov att börja på en ny kula. Mest för att jag alltid har älskat att skriva, samt för att jag själv ska kunna titta tillbaka när jag är äldre och se vad som pågick i mitt huvud just nu.

Här kommer jag skriva om min vardag, om mina framtidsvisioner och dela med mig av mina tankar och funderingar kring diverse ting. Det kommer bjudas på heminrednings inspiration, goda recept, economistatips, mysiga bilder ur vardagen och en släng av skönhet.
Extra roligt blir det självfallet om just du väljer att titta hit igen!

 

IMG_3319

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej, vilken härlig blogg du har 🙂 kan du inte skriva ett “presentations inlägg” för oss som inte känner dig, vad du jobbar med, drömyrke, hur dittliv ser ut om
    5 år, favoritdjur/mat/film etc. Alltid kul med presentations lista 🙂

    Kram Sara

Annons
stats