Still alive and kicking | ¯²-» UNDERBARA LIV - & allt därtill

¯²-» UNDERBARA LIV – & allt därtill

Annons

Still alive and kicking

Nämen hej där ute!  Som ni kanske märkt så har jag bortprioriterat att uppdatera här, just för att motivationen att hålla igång bloggen rann ut. MEN! På senaste tiden har jag känt mig riktigt sugen på att blogga och få skriva av mig här. So tonight’s the night då jag kickar igång igen.

Det har hänt en del sedan sist och jag har gjort några förändringar i mitt liv. En av sakerna är att jag just nu är med i en tävling på instagram som anordnas av personlige tränaren Rickard Bravo. Tävlingen började den 9 januari och den går ut på att man får ett kost- och träningsschema av Rickard, och med hjälp av det ska man göra sitt bästa för att få uppnå en så stor förändring med sin kropp som är möjligt. Slutdatum är 1 april. Den person som sedan får flest röster på hemsidan vinner då 25 000 kronor. 2an vinner 10 000 kronor och 3an 5000 kronor.Anledningen till att jag anmälde mig till tävlingen var för att jag helt enkelt blev så himla trött på att leva så ohälsosamt som jag tidigare gjort. Jag inkluderade ingen träning i min vardag what so ever och jag åt alltid något onyttigt varje dag. Till slut fick jag nog av att ständigt känna mig trött, energilös och tung. Min vikt har rusat upp i fart länge nu (God damn these sambo-kilona!!) och till slut kom jag till en punkt då jag ansåg att om jag fortsätter i samma takt så skulle min livsstil rent av bli farlig för mig i längden.

51 av 83 dagar är nu avklarade och jag har hittills gått ner 7,4 kg och totalt -20 cm på de olika mätställena på kroppen. Jag följer kostschemat strikt och har inte avvikit från det. Mitt sug efter något onyttigt har nästintill varit obefintligt, vilket jag aldrig tidigare trodde var möjligt för min del. Träningen är nu en del av min vardag och jag kan till och med komma på mig själv ibland med att längta till gymmet (OBS det händer inte var dag kan jag lova, men det händer). Jag är helt enkelt väldigt glad och stolt över mig själv att tog tag i mitt osunda leverne.

Vad mer då? Jag är från och med igår tjänstledig från mitt jobb fram tills den 9 juni. Jag ska nämligen plugga upp mitt matte B betyg samt gå en 8 veckors utbildning till fransstylist. Självklart kommer jag även att hoppa in och jobba så ofta jag kan ändå.

Allmänt känner jag mig väldigt glad. Detta året har börjat riktigt bra och jag har någon slags harmoni inuti mig som gör att jag känner mig pepp på livet. Jag ser fram emot allt vad jag har framför mig!

Med ett litet bildregn från de senaste 2 månaderna säger jag godnatt och hej så länge =)

IMG_3626

IMG_3762

IMG_3839

IMG_3869

IMG_3721

IMG_3745

IMG_4040

IMG_4222

IMG_4229

IMG_4228

IMG_4239

IMG_4052

IMG_4347

IMG_4366

IMG_3693

IMG_4486

IMG_4480

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats