Morgonstund har guld i mund | ¯²-» UNDERBARA LIV - & allt därtill

¯²-» UNDERBARA LIV – & allt därtill

Annons

Morgonstund har guld i mund

Gud vad skönt med sovmorgon! Vaknade strax innan 10 idag. Jag börjar nämligen inte jobba förrän 16.30. Lite smått drygt att gå och vänta en hel dag innan jobbpasset väl börjar, men fördelen är ju att man kan sova ut ordentligt och ändå hinna med lite saker innan på dagen.

Efter att vi hade dragit oss kvar en stund i sängen så gick jag upp och lagade min havregrynsgröt. Jag äter det varje morgon (med undantag på helgen). Med en skivad banan och ett glas mjölk till. Det är så himla gott. Rätt komiskt att jag tycker det i vuxen ålder, för när jag vart liten så ogillade jag det starkt. Men det blir ju så, desto äldre man blir, desto fler saker börjar ens smaklökar uppskatta.

Efter frukosten gick vi ner i vår port för att möta upp DHL som anlände med vårt nybeställda soffbord. Åh, materiell lycka… David håller på att sätta upp det i skrivande stund, ska visa er sen! Nu däremot ska jag gå och piffa upp mitt trötta ansikte och mitt elände till hår. Ett läkarbesök väntar kl 13.20 i Simrishamn.

IMG_4265

IMG_4271

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats