Kvalitetstid | ¯²-» UNDERBARA LIV - & allt därtill

¯²-» UNDERBARA LIV – & allt därtill

Annons

Kvalitetstid

Hej på er! Idag har jag haft en ledig dag. Tog en lång sovmorgon. Trots att jag slocknade vid 22.30 igår kväll så vaknade jag inte förrän efter 12 timmar, vid 11 i förmiddags. Otroligt vad jag kan sova ibland… Men det är ju så skönt!

Resten av dagen har jag städat och donat. Ibland känns det som att man bara städar och städar så fort man har en ledig dag. Men så är det ju, vissa dagar är vi jätte duktiga på att hålla i ordning efter oss i lägenheten och vissa andra dagar så… Är vi helt enkelt totalt värdelösa! But ain’t we all sometimes? Nej, prydligt och fint ska det vara, då mår jag som bäst.

Kl 16 hämtade jag min lilla guddotter på hennes dagis. Sedan mötte vi upp David efter hans jobb och tog en fika på Bullen & Bönan. Skönt att få lite kvalitetstid med min lilla tjej. Hennes pappa hämtade henne för en timmes tid sedan och nu ska jag köra och hämta min goa lillebror på hans luftgevärsträning. Han ska med hem här och mysa en stund tills pappa kommer och hämtar honom. Eller rättare sagt… Han lär väl snarare spela en match fifa eller två med David =)

IMG_4764 Underbara lilla hjärta. Tänk att jag har varit vid din sida sedan dag ETT.

IMG_4768IMG_4770IMG_4776IMG_4778IMG_4782

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats