Godkväll denna onsdag! | ¯²-» UNDERBARA LIV - & allt därtill

¯²-» UNDERBARA LIV – & allt därtill

Annons

Godkväll denna onsdag!

Här sitter jag i soffan och har myst ner mig i min pyjamas. Extra skönt efter en lång dusch! Väntar på att Davve ska komma hem från träningen så han kan klia mig i håret 😁

Idag har jag haft lektion i skolan mellan 10-12. Det och en timme på gymmet med Melissa är det enda vettiga jag har gjort idag. Resten av dagen har jag bara latat mig.

Nu är det helg för min del! Tänker inte tacka ja till något jobb de resterande dagarna på veckan utan jag tänker unna mig lite ledighet, om man bortser från hemmapluggandet. Tänkte titta på det nya avsnittet av Unga Mammor, följer några av er också det? Jag har blivit helt förtjust i Julia! (Mamman till sonen med down syndrome). Hon är bara 21 år men hon verkar så himla förståndig, klok och jordnära. Också har hon en sån härlig kristianstad dialekt!

IMG_4573

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats