Friday | ¯²-» UNDERBARA LIV - & allt därtill

¯²-» UNDERBARA LIV – & allt därtill

Annons

Friday

Hej där ute! Äntligen fredag. Imorgon är det helg och det är min jobbhelg. Jag jobbar alltid varannan helg, vilket inte ger mig något lyckorus i kroppen direkt… Var tredje vore mer lagom. Men fast att jag jobbar hela helgen, så njuter jag ändå av fredagsmyset och helgkänslan ikväll. Imorgon börjar jag inte förrän 12.30 så då känns det lite lättare, när man trots jobb får en sovmorgon.

Igår jobbade jag 7-12 och sedan vart jag på kostutbildning mellan 13-16. Jag är ett av kostombuden på mitt jobb. Tre timmar av föreläsning och diskussion var både intressant och lärorikt. Nu hoppas jag att jag kan förmedla informationen till resten av min grupp!

IMG_4290

Idag har jag varit ledig. Efter en lugn frukost i morgonrocken, lite tv-tittande och en dusch, begav jag mig sedan ut på en lekplats date med min vän Sandra och hennes gudomliga dotter. Passade på att köpa med mig en chailatte och sedan satt vi där i ett par timmar och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Det är så kul att lära känna nya människor!

IMG_4303

IMG_4324

IMG_4315Sandra blev visst blyg framför kameran hehe

IMG_4323Nu däremot ska jag fortsätta mysa med sambon. Baksmällan 3 går på kanal 4 och den är ju bara så hilarious!

IMG_4326

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats